Zet een grote pot thee, want het wordt tijd dat we stevig met elkaar gaan praten.
Lang leve het theedrinken! Waarom? Omdat men bij het nemen van een slokje gedwongen wordt niet te spreken. Op die manier ontstaat er de kans om ook een keer luisteren naar de gesprekspartner. Laten we eerlijk zijn, daar ontbreekt het nogal aan in deze wrede, grauwe wereld. Godzijdank geeft Patrick Neumann in Dialoog het publiek de gelegenheid om de oren eens flink te spitsen. Al was het alleen maar ter oefening.
500717891_5_gGcO

In dit liedjesprogramma (met een licht cabareteske ondertoon) laat hij, gewapend met een piano, o.a. zinloos geweld, kipfilet en vrouwen de revue passeren. Daar valt niets tegenin te brengen.

En gitarist Sietze Bouma? Die is het volledig met Neumann eens. Baat het niet…
Wie is Patrick? Soms wordt in een gesprek zijn naam genoemd en dan kijken de mensen vreemd op, want wie is Patrick Neumann? De vraag moet echter zijn: Wat is Patrick Neumann? Of nog specifieker: Wat is Patrick Neumann eigenlijk niet?

Hij werkt als (muziek)theatermaker, singer-songwriter, acteur (in voorstellingen/trainingen), presentator, theaterdocent, interviewer en alsof dat nog niet genoeg is ook nog eens als huisman!

[box] Website: www.patrickneumann.nl[/box]