Sietze is oprichter van het Zang Instituut Friesland. De eerste lessen zijn van start gegaan in september 2013.
De docent van dit Zang Instituut is Janna van der Veen.

Zie ook de officiële site van het zang instituut: www.zanginstituutfriesland.nl

[quote]Ik ben Janna van der Veen en geef zangles in Noardburgum aan zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden vanaf 7 jaar. De zanglessen zijn zeer geschikt voor kinderen, die ik kennis laat maken met samenzang en diverse muzikale spelletjes.

De Kring Amsterdam
Janna van der Veen is een ervaren zangeres die zanglessen verzorgt in Noardburgum (Friesland).

Zing je al en ben je vaak hees na het zingen? Of heb je podiumvrees?
Ook geef ik les aan beginnende en gevorderde zangers en zangeressen die zich verder willen ontwikkelen, eigen liedjes/teksten willen maken of een eigen sound willen ontwikkelen. Je zang stem is een instrument waar je mee geboren wordt, maar wat veel mensen niet weten is dat we er maar een heel klein stukje van gebruiken.

Ik leer je je stem optimaal te gebruiken en samen gaan we ervoor zorgen dat je urenlang kan zingen zonder schor of hees te worden. [/quote]

Ook wordt je vaak tegengehouden om je stem te ontwikkelen vanwege een stukje angst, onzekerheden, podiumvrees of omdat je gewoon niet weet hoe je je stem op de juiste manier moet gebruiken.
Ik laat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kennis maken met de mogelijkheden van de zangstem en heb een methode ontwikkeld om je het zelfvertrouwen mee te geven dat je nodig hebt om het podium op te gaan.
Belangrijk hierbij is dat je ervaart wat je zingt en dat je plezier uitstraalt. De zanglessen bestaan uit onder andere ademhaling, tekstbeleving en houding.

Janna heeft een loepzuivere stem
[box]Voor meer informatie of een gratis proefles, stuur me even een mailtje op info@zanginstituutfriesland.nl of bel naar 06 15850607[/box]

www.zanginstituutfriesland.nl