Voorverkoop CD release 1 juli bijna uitverkocht!!!

Tussen het repeteren, interviews en overige voorbereidingen vliegen de kaarten de deur uit! We zijn bijna door de voorverkoop kaarten van 5 euro heen. Daarna kun je je ticket aan de kassa van de Harmonie krijgen voor 7,50.

Nu bestellen? info@sietzebouma.com

This Post Has One Comment

  1. Donald Cats

    Beste Sietze,

    Ik draai nu je nieuwe Strings ‘n Air. We waren op je debuut in de Harmonie. Ik vond je geluid en toon heel zuiver. Je komt over als een mens met gevoel en passie en er waren echt een paar seconden dat je je gevoel echt neerzette. Dat het echt voelt. Je weet het ook goed te verwoorden. Ik heb nog even met Wim gepraat. Uit het zelfde hout gesneden, passie en ongelofelijk doorzettingsvermogen.

    Ik wens jullie als super vriendenclub een hele fijne vakantie in Parijs toe. Ik hoop dat je nog lang zelf muziek blijft maken. Bedankt voor je CD, ik heb die vanmorgen met een bos bloemen aan mijn vrouw gegeven. Succes en groeten, Donald.

Leave a Reply